Geheugenspel roulette

geheugenspel rouletteBij het geheugenspel roulette speel je volgens een strategie die gebaseerd is op de one hit wonder. Misschien heb je weleens gehoord van One Hit Wonder. Bij deze strategie speel je eigenlijk met één getal. Je kiest een getal uit waar je een goed gevoel bij hebt. Hier ga je op inzetten in de hoop dat dit getal valt. Je hebt er een beetje geluk voor nodig. Maar als het getal valt win je 35 keer de inzet. Je kan het dus flink wat keren fout hebben voor je echt verliest. Het geheugenspel is op dit principe gebaseerd alleen dit keer kies je iets gerichter je getallen uit.

Kiezen voor getallen die lang niet gevallen zijn

In principe vallen in 1.000 rondes alle getallen even vaak. Als een getal dus niet gevallen is gaat deze binnenkort vallen. Dit is een gouden regel waar je vanuit kan gaan. Het komt zelfs voor dat bijvoorbeeld 26 al heel lang niet gevallen is. Daardoor valt het getal zelfs in 10 rondes 2 keer. Puur om over 1.000 rondes alle getallen even vaak te laten vallen. Dit is de manier waarop het wiel werkt om het spel eerlijk te laten verlopen. Met het geheugenspel ga je kijken welke getallen al heel lang niet gevallen zijn. Dit zijn de getallen die je gaat onthouden. Je kan dit 35 rondes lang monitoren en aantekeningen van maken. Ondertussen speel je een andere strategie bijvoorbeeld Martingale rood/zwart.

Inzetten op de getallen van het geheugen

Je hebt 35 of 70 rondes lang het spel in de gaten gehouden en een leuk bedrag bij elkaar gespeeld. In 70 rondes ben je erachter gekomen dat 20, 1, 12 en 30 niet gevallen zijn. Je kan hier drie getallen van uitkiezen. Op de getallen zet je een bedrag in. Hou het laag want je kan het een paar keer moeten herhalen. Je zet bijvoorbeeld op 20, 1 en 12 een euro in. Dit ga je net zo lang doen tot één van de drie getallen valt. Als het getal valt win je 33 keer de inzet. Na een aantal rondes is het niet meer winstgevend als het getal nog niet gevallen is. Je kan nu overwegen om je inzet te verhogen of te verdubbelen. Vervolgens speel je weer een paar rondes in de hoop dat het getal valt en je een leuke winst pakt.

Veel geduld nodig voor dit systeem

Geduld wordt beloont is bij dit systeem absoluut waar. De kans dat één van je getallen valt is 3 op 36. Je kan soms wel 40 rondes spelen voor je nummer eindelijk valt. Het zou zelfs kunnen dat het getal helemaal niet valt. Dit kan vermoeiend zijn en soms begin je te twijfelen of het wel zin heeft. Dit kunnen we ons goed voorstellen. De strategie is dan ook niet weggelegd voor spelers die snel winst willen maken. Hiervoor zijn andere strategieën beschikbaar waarbij je wat meer risico neemt. Een ander nadeel is dat je ook flink wat geld op zak moet hebben. Vooral als je ronde na ronde verliest en je budget niet voldoende is om te verdubbelen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent om op deze manier te spelen.

Online roulette heeft geen geheugen

online roulette heeft geen geheugenToch is er een nadeel aan dit systeem om het online te spelen. Het spel begint elke keer met een schone lijn. Elke keer wordt er door de software weer random een nieuw getal getrokken. Dit getal is dit keer het winnende getal. Doordat de software geen geheugen heeft kan er niet besloten worden om ineens een ander getal te nemen. Dit betekent dat het geheugenspel online niet werkt. Live kan je het systeem wel toepassen. Live heeft het spel natuurlijk ook geen geheugen, maar door de natuurlijke manier waarop de getallen vallen komen ze allemaal een keer terug. Je kan er dus op wachten dat live één van de 3 getallen een keer gaat vallen. Ons advies is dus om alleen bij live roulette dit systeem te overwegen.

Vergroot je kans om te winnen

We zijn er wel van overtuigd dat bij live roulette dit systeem je kans om te winnen verhoogd. Vooral als je het gaat vergelijken met d one hit wonder. Bij het geheugenspel is er nog wel nagedacht over het getal dat je uitkiest. Het is geen getal waar je perse een goed gevoel bij hebt. Het is gewoon een getal die al een hele tijd niet gevallen is. Je kan zo je winkansen flink vergroten. Nog een voordeel is dat je met drie getallen speelt. De kans dat één van de drie getallen een keer valt is een stuk groter. Overweeg zelf je winkansen en probeer te bedenken hoe je zelf kan winnen of je kans om te winnen kan vergroten. Probeer het systeem zelf eens  uit en ervaar het zelf.

disclaimer
€250 + 100 FS