Kavouras tactiek

kavouras tactiekHeb je ooit gehoord van de Kavouras tactiek? Deze spelmethode voor roulette is nog maar een paar jaar oud. Maar hij biedt interessante kansen en potentieel flinke winsten. Bij de Kavouras tactiek plaats je een paar slimme bets. Daardoor zijn veel verschillende getallen winstgevend. Wil je weten of de Kavouras iets voor jou is? Lees er alles over in deze tekst.

Voor wie is de Kavouras bedoeld?

Deze methode lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld, vooral door de bijzondere combinatie van inzetten. Maar als je eenmaal weet welke inzetten je gaat doen, is het simpel. Je zet namelijk elke spin op dezelfde nummers in. Ook hoef je het bedrag van je inzetten niet volgens één of ander ingewikkeld schema te verhogen. Deze strategie is daardoor prima geschikt voor beginnende spelers. Ook spelers die niet lang willen wachten op resultaat profiteren van de Kavouras. De verschillende bets bieden samen namelijk een winstkans van 54%! En de ervaren speler die de klassieke strategieën wel gezien heeft, vindt in de Kavouras waarschijnlijk een bijzonder en interessant alternatief.

Waar komt de Kavouras vandaan?

In tegenstelling tot de meeste tactieken die roulettespelers gebruiken is de Kavouras tactiek vrij recent. Hij is nog maar een paar jaar geleden bedacht door de professionele speler Kavouras. De meeste andere tactieken, zoals de Martingale, Paroli tactiek en het d’Alembert systeem, zijn veel ouder. Die zijn al in omloop sinds het roulettespel tweehonderd jaar geleden populair werd.

Maar de Kavouras bewijst dat de klassiekers niet persé onaantastbaar zijn. De strategie is een bijzondere en goed uitgedachte methode van inzetten. De speler Kavouras heeft op basis van zijn jarenlange ervaring met roulette zijn eigen tactiek ontwikkeld. Hij wilde een tactiek die aan de volgende eisen voldoet:

  • De kans op winst moest elke spin groot wezen. Daarom zet je op heel veel verschillende getallen in;
  • De inzetten moesten relatief laag zijn;
  • Bij winst moest je alle gemaakte inzetten terugverdienen en nog extra winst krijgen;
  • De verdeling van de bets is met opzet chaotisch. Want het roulettespel zelf is ook chaotisch, dus elke strategie daarvoor moest dezelfde kenmerken hebben.

online roulettespel

Hoe gebruik je dit systeem?

Bij de Kavouras tactiek zet je dus in op veel verschillende getallen. Niet op hele getallen, want dan zouden je inzetten snel erg hoog worden. Je zet in op corners, splits en straten. De verdeling van de nummers waarop je inzet is weliswaar chaotisch, maar wel goed verdeeld over het wiel. Doordat je inzet op maar liefst 20 van de 37 getallen op het wiel, is je winstkans hoog: 54%.

Welke bedragen zet je in bij de tactiek?

Je zet in volgens een logische verdeling van inzetten. Eerst moet je een eenheid, een bedrag, kiezen. Laten we zeggen dat je een euro als eenheid kiest. Maar als je beter in de slappe was zit kan je ook een tientje als eenheid nemen. Bedenk dat je je inzetten niet hoeft te verhogen of verlagen: die blijven het hele spel lang hetzelfde!

Welke bets ga je maken?

De Kavouras maakt gebruik van goed uitgedachte bets, die alleen niet erg intuïtief zijn. Dit is het ingewikkelde onderdeel van de methode. Lees dus goed welke bets je gaat maken.

  • Je plaatst een bet van 1 eenheid op de volgende vijf splits: 8 en 11, 13 en 14, 15 en 18, 17 en 20, 27 en 30.
  • Je plaatst een bet van 2 eenheden op de dubbele straat van de getallen 31, 32, 33, 34, 35, 36.
  • Je plaatst een bet van 1 eenheid op de corner (carre) van de getallen 0, 1, 2 en 3.

Heb je dat in je hoofd? Als je deze inzetten optelt, zie je dat je in totaal 8 eenheden van je bedrag inzet. Dat maakt in ons voorbeeld samen dus een totaalinzet van 8 euro.

Wat gebeurt er als je wint?

Omdat je bij maar liefst 20 getallen winst maakt, is je winstkans hoog. Maar zijn deze gesplitste inzetten voldoende om alle andere inzetten goed te maken? Laten we het even narekenen.

  • Een getal van de splits wordt geworpen. Je verdient 18 keer je inzet. Je hebt dus 10 maal je inzet aan winst verdiend, 10 euro in ons voorbeeld.
  • Een getal van de dubbele straat wordt geworpen. Je verdient 6 keer je inzet. Je hebt dus 4 maal je inzet aan winst verdiend, 4 euro in ons voorbeeld.
  • Een getal van de corner wordt geworpen. Je verdient 9 keer je inzet. Je hebt dus 1 maal je inzet aan winst verdiend, 1 euro in ons voorbeeld.

Conclusie

De Kavouras tactiek geeft je een hoge kans op winst. En elke keer dat je wint, haal je 1 tot 10 maal je inzet aan winst binnen. Dit terwijl je inzetten niet hoog hoeven te zijn, en ook niet verhoogd worden in de loop van het spel. Dat maakt de Kavouras tactiek een bijzondere, vrij veilige tactiek met veel potentie. Probeer hem zeker uit in je casino als je denkt dat hij bij jouw speelstijl past.

disclaimer
€250 + 100 FS