Red bet tactiek

red bet tactiekBen je alle bestaande tactieken voor roulette aan het napluizen? En zoek je misschien een strategie die je verlies zo veel mogelijk beperkt? Dan is de Red Bet tactiek misschien een tactiek die jou aanspreekt. Bij de Red Bet plaats je meerdere bets, waardoor je altijd minstens een klein bedrag terugwint. Deze strategie is één van de bekendere roulettetactieken, en veel spelers vinden hem fijn. Misschien ben jij onder de indruk van de mogelijkheid om je verliezen laag te houden met de Red Bet. Lees hier hoe je de strategie uitvoert.

Waar komt de naam vandaan?

In tegenstelling tot veel klassieke strategieën, zoals de Martingale en de d’Alembert, heeft de Red Bet methode geen chique naam. De naam verwijst simpelweg naar de belangrijkste inzet die je doet: op rood. In principe mag je bij deze strategie op elke gewenste 50/50 bet inzetten. Dus ook op zwart, oneven of even getallen of op hoge of lage getallen. Het blijkt echter (jawel, dit is onderzocht!) dat de meeste spelers die een 50/50 inzet doen op rood inzetten. Waarom? Misschien omdat een optie met een kleur interessanter is dan inzetten op saai zwart of getallen. Hoe dan ook: bij de Red Bet plaats je je belangrijkste inzet op rood. Je “belangrijkste” inzet, want je plaatst nog een inzet: op zwart. Huh?

Hoe speel je de Red Bet?

hoe speel je de red betDe Red Bet is vrij simpel om te leren en te blijven spelen.Volg deze stappen.

  1. Je begint bij deze methode om een bet te plaatsen op rood. Begin met een laag bedrag in te zetten, omdat je dit bedrag misschien een aantal keer moet ophogen.
  2. Als je wint (er wordt rood geworpen), dan is dat perfect: je verdubbelt dan je inzet. Steek de winst in je zak, en speel de Red Bet nog een aantal keer. Zolang je wint, is alles prima: je blijft kleine bedragen binnenhalen, die op termijn opstapelen tot een lekkere winst.
  3. Verlies je en wordt er zwart geworpen, geen paniek! De Red Bet is bedoeld om je inzetten terug te verdienen. Wat doe je nu? Je zet weer in op rood, maar nu met het dubbele bedrag van je begininzet.
  4. Ook plaats je nu een bet op zwart: hetzelfde als je begininzet. Deze extra bet zorgt ervoor dat je altijd, linksom of rechtsom, een kleine winst binnenhaalt.
  5. Je gaat, zo lang je verliest, door met je inzet op rood verdubbelen. Tegelijk plaats je ook telkens je begininzet op zwart. Deze inzet verhoog je dus niet.
  6. Eens gaat er gegarandeerd rood vallen. De kans daarop is immers (bijna) 50%. Het moet wel heel raar lopen als er na, zeg, acht rondjes nog steeds alleen maar zwart valt. Hou vol dus!
  7. Zodra er eindelijk rood geworpen wordt, wordt je laatste inzet op rood verdubbeld. Die winst is voldoende om al je voorgaande inzetten op rood goed te maken. En tevens verdien je daarmee je begininzet als winst.

Samenvatting

Doordat je bij de Red Bet telkens je hoofdinzet verdubbelt, win je je inzetten dáárop terug. Je andere inzet beperkt je verlies. Je winst is vrij laag, maar je winstkans is groot.

Deze strategie heeft ook zwakke plekken. Je kunt verlies oplopen bij roulettetafels met strakke inzetlimieten, bij verdubbelingen van inzetten die je budget te boven gaan, en door de relatief kleine winsten die je elke beurt maakt.

Vergelijking met andere strategieën

Veel roulettestrategieën lijken op andere systemen, en de Red Bet is daarbij geen uitzondering. Dit systeem heeft overeenkomsten met de volgende bekende strategieën.

Martingale

Deze methode doet erg denken aan de Martingale, waarbij je ook inzet op 50/50 kansen. Bij de Martingale verdubbel je ook bij verlies je inzet. Je plaatst dan alleen geen extra bet op de andere optie van de 50/50 kans.

Bij de Red Bet heb je tijdens de “verloren” beurten, telkens je inzet op zwart gehandhaafd. In elke verloren beurt is deze inzet door het casino verdubbeld als winst. Dus is je totale winst hoger dan bij de vergelijkbare Martingale strategie. Daarbij win je namelijk helemaal niks, totdat er eindelijk je primaire optie (de “rood” van de Red Bet) geworpen wordt. Je kan de Red Bet dus beschouwen als een verliesbeperkend alternatief voor deze bekende strategie.

Kolommen strategie

De Kolommen strategie is een methode waarbij je drie verschillende inzetten doet, vanaf het begin van het spel. Je plaatst een lage inzet op de getallen van de linkerkolom. Op de middelste kolom plaats je een middelhoge inzet, en op de rechter kolom een hoge inzet. Deze inzetten hebben de verhouding 3 – 6 – 9. De eerste twee kolommen dienen, net als bij de Red Bet, vooral om je verlies te beperken zolang je wacht op de “echte” winst. Een verschil met de Red Bet is dat je niet één kolom stelselmatig verdubbeld bij verlies. Als je verliest, dan verhoog je wel de inzet op álle kolommen tegelijk. De verhouding van de inzetten blijft daarbij altijd hetzelfde, 3 – 6 – 9.

disclaimer
€250 + 100 FS